Tutup Kendhang

Sedulur kabeh mesthi wis ngerti opo kuwi kendhang. Nek ra ngerti yo kebangeten. Mengko nek diklaim karo Malesia ojo nesu. Lha wong ora gelem nguri-uri kabudhayane dhewe kok! Yo wis ben nek arep dicolong karo bangsa sing ora nduwe budhaya kaya Malesia kuwi! Tanggane dhewe kuwi pancen aneh. Ojo maneh kok kabudhayan, lha Lagu Kebangsaan Malaysia Negaraku wae jublakmen nurun Lagu Terang Bulan, lagu jadhul sing wis nate ...read more